Future Processing CAT Menu 21 października 2019
ul. Bojkowska 37A, 44-100 Gliwice
ZUPY
Zupa barszcz biały z chrzanem
White borscht with horseradish
Zupa light
Zupa pomidorowa z makaronem
Tomato soup with noodles
Zupa tradycyjna
SHOW COOKING
Makaron chow mein z kurczakiem, pieczonymi warzywami, boczniakami i sosem ziołowym
Chow mein with chicken, fried vegetables, mushrooms and herb sauce
Dania mięsne tradycyjne
DANIE SZEFA KUCHNI
Camembert panierowany z żurawiną i orzechem włoskim
Coated camembert with cranberry and walnut
Dania mięsne tradycyjne
DANIE ROŚLINNE
Udziki z kurczaka z brokułami i ananasem
Chicken leg with broccoli and pineapple
Danie mięsne light
DANIE GŁÓWNE
Klopsiki wieprzowe w pomidorach
Pork meatballs with tomato
Dania mięsne tradycyjne
Pepper stek z grilla
Grilled pepper steak
Dania mięsne tradycyjne
Szynka wieprzowa w sosie własnym
Pork ham with gravy
Dania mięsne tradycyjne
Zapiekanka wiejska z kiełbasą
Casserole with sausage
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE
Risotto z kapusty włoskiej
Risotto with savoy cabbage
Danie wegetariańskie tradycyjne
Tajskie zielone curry z ryżem
Thai green curry with rice
Danie wegetariańskie tradycyjne
DODATKI
Kompot
Stewed fruit
Dodatki
Szpinak/ surówka z koperkiem/ surówka wiosenna
Spinach/ Raw salad
Dodatki
Ziemniaki/kasza/frytki (dopłata 1zł)
Potatoes/groats/french fries
Dodatki