Future Processing CAT Menu 23 października 2019
ul. Bojkowska 37A, 44-100 Gliwice
ZUPY
Kapuśniak ze świeżej kapusty z pomidorami
Cabbage soup with tomato
Zupa light
Rosół drobiowy z makaronem
Chicken soup with noodles
Zupa tradycyjna
SHOW COOKING
Risotto a'la milanese z kurczakiem BBQ
Risotto a'la milanese with chicken BBQ
Dania mięsne tradycyjne
DANIE SZEFA KUCHNI
Udo kaczki pieczone w sosie śliwkowo-pomarańczowym
Roasted duck leg with plum and orange sauce
Dania mięsne tradycyjne
DANIE ROŚLINNE
Szynka pieczona z duszonymi jabłkami
Roasted pork ham with stewed apple
Danie mięsne light
DANIE GŁÓWNE
Bitka królewska
Beaten cutlet
Dania mięsne tradycyjne
Gołąbki wieprzowo-drobiowe
Cabbage stuffed with pork and chicken
Dania mięsne tradycyjne
Kurczak po chińsku z ryżem
Chinese chicken with rice
Dania mięsne tradycyjne
Noga z kurczaka z sosem pieczarkowym
Chicken leg with champignon mushroom sauce
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE
Kasza jaglana z papryką grillowaną i jarmużem
Millet with grilled paprika and kale
Danie wegetariańskie tradycyjne
Torcik naleśnikowy ze szpinakiem i fetą z sosem śmietanowym
Pancakes torte with spinach, feta cheese and cream sauce
Danie wegetariańskie tradycyjne
DODATKI
Kapusta modra/ surówka z kapusty pekińskiej/biała z papryką
Red cabbage/ Raw salad
Dodatki
Kompot
Stewed fruit
Dodatki
Ziemniaki/kasza jaglana/frytki (dopłata 1 zł)
Potatoes/millet/french fries
Dodatki