Future Processing CAT Menu 29 stycznia 2020
ul. Bojkowska 37A, 44-100 Gliwice
ZUPY
Zupa z fasolki szparagowej
Green beans soup
Zupa light
Zupa meksykańska z mięsem
Mexican soup with meat
Zupa tradycyjna
DANIE SZEFA KUCHNI
Cordon bleu z kurczaka
Chicken cordon bleu
Dania mięsne tradycyjne
DANIE ROŚLINNE
Udziki z kurczaka z warzywami i imbirem
Chicken leg with vegetables and ginger
Danie mięsne light
DANIE GŁÓWNE
Gulasz szegedyński z kapustą białą
Pork goulash with white cabbage
Dania mięsne tradycyjne
Karkówka w musztardzie z rozmarynem
Pork neck with mustard and rosemary
Dania mięsne tradycyjne
Medalion mielony z pieczarkami i cebulą
Pork steak with champignon mushrooms and onion
Dania mięsne tradycyjne
Roladka wieprzowa z pieczarkami w sosie koperkowym
Pork roll-up with champignon mushrooms and dill sauce
Dania mięsne tradycyjne
DANIE WEGETARIAŃSKIE
Gratin w sosie borowikowym
Gratin with mushroom sauce
Danie wegetariańskie tradycyjne
Kasza gryczana z pieczarkami i soczewicą
Buckwheat with lentil and champignon mushroom
Danie wegetariańskie tradycyjne
DODATKI
Brukselka z trio paprykowym i tymiankiem / Surówka z białej kapusty/ marchew z chrzanem
Brussels sprout with paprika / Raw salad
Dodatki
Ryż / Ziemniaki puree/ Frytki (dopłata 1 zł)
Rice / Potatoes puree/ French fries
Dodatki
Kompot
Stewed fruit
Dodatki