Intel Be by Sodexo - IGK 2 Menu 4 marca 2021
ul. Słowackiego 173, 80-298 Gdańsk
SHOW COOKING
Makaron z Boczkiem ( Boczek, cebula, czosnek, pietruszka, żółtko, sos śmietanowy, corregio )
Pasta with bacon (bacon, onion, garlic, parsley, egg yolk, cream sauce, corregio)
Dania mięsne tradycyjne
Makaron z kurczakiem ( Kurczak, cukinia, cebula, pesto bazyliowe, śmietana, corregio )
Chicken noodles (chicken, zucchini, onion, basil pesto, cream, corregio)
Dania mięsne tradycyjne
Makaron Wege ( Oliwki, cebula, kapary, fasola czerwona, czosnek, sos pomidorowy, corregio )
Vege pasta (olives, onion, capers, red beans, garlic, tomato sauce, corregio)
Danie wegetariańskie tradycyjne
PODRÓŻE KULINARNE
Faolka po bretońsku
" Fasolka po bretońsku"
Dania mięsne tradycyjne
DANIE GŁÓWNE
Wołowina pieczona w sosie własnym
Beef baked in its own sauce
Danie mięsne light
Szaszłyk ala kebab z uda kurczaka
Shashlik a'la kebab
Dania mięsne tradycyjne
Kopytka z serem wędzonym i suszonym pomidorem
Dumplings with smoked cheese and dried tomatoes
Danie wegetariańskie tradycyjne
Wege klopsiki sojowe z tajskimi warzywami
Vegan soy meatballs with Thai vegetables
Danie wegetariańskie tradycyjne
DODATKI
Fasolka szparagowa z bułką tartą, Pekińska z majonezem, Surówka z pora, Ziemniaki puree, Ryż biały
Green beans with breadcrumbs, Pekingese with mayonnaise, Leek salad, Mashed potatoes, White rice
Dodatki
ZUPY
Krem z dyni mango i kolendrą
Cream of pumpkin mango and coriander
Zupa light
Fasolowa z ziemniakami
Bean soup with potatoes
Zupa tradycyjna